Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ – Beograd

Privredno društvo za proizvodnju, preradu i transport uglja Rudarski basen „Kolubara“ d.o.o. – Lazarevac


OBAVEŠTAVAJU


Obaveštavaju se javnost i zainteresovani organi i organizacije da će Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ – Beograd, u svoje ime i u ime i za račun Privrednog društva za proizvodnju, preradu i transport uglja Rudarski basen „Kolubara“ d.o.o. – Lazarevac, radi otklanjanja posledica poplava započeti aktivnosti na ispumpavanju zamuljene vode i mulja na Površinskom kopu PD RB „Kolubara“ d.o.o. – „Tamnava – Zapadno polje“.

Zainteresovana javnost, organi i organizacije mogu da izvrše uvid u sadržinu „Plana akcija ublažavanja uticaja na životnu sredinu pri realizaciji projekta ispumpavanja vode i mulja sa Površinskog kopa „Tamnava – Zapadno polje“, RB „Kolubara“, u periodu od 06.09.2014. godine do 12.09.2014. godine, u prostorijama PD RB „Kolubara“, u Lazarevcu, u Ulici Svetog Save broj 1, sala 2, od 12.00 do 15.00 časova, i prostorijama Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“, Beograd, u Ulici vojvode Stepe broj 412, soba 305, od 09.00 do 12.00 časova svakog radnog dana, kao i na sajtovima Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ http://www.eps.rs/ u okviru celine - Zaštita životne sredine -potcelina – Projekti; i PD RB „Kolubara“ http://www.rbkolubara.rs/ u okviru celine - Životna sredina. Mišljenja i pitanja povodom ovog dokumenta mogu se dostaviti na navedene adrese ili putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Javna rasprava održaće se u svečanoj sali Skupštine opštine Lazarevac, u Ulici Karađorđeva broj 45, dana 13.09.2014. godine, od 08.30 do 11.30 časova.