Učenici generacija osnovnih i srednjih škola Lazarevca, Lajkovca i Uba, opština na čijim teritorijama Rudarski basen „Kolubara” vrši eksploataciju uglja, u Poslovodnom odboru RB „Kolubara” su, 29. juna, dobili novčane nagrade za postignute rezultate tokom školovanja.
Obraćajući se učenicima, Slobodan Marković, zamenik direktora RB „Kolubara” je rekao da ovakvo nagrađivanje lepa praksa, čestitao učenicima na uspehu i poželeo im da i tokom budućeg školovanja nastave sa dobrim rezultatima.
Zamenik direktora Slobodan Marković uručio je najboljim srednjoškolcima i osnovcima donacije u iznosu od 25.000 i 20.000 dinara. Nagrađeno je šest najboljih srednjoškolaca i 16 osnovaca, čime je Rudarski basen još jednom potvrdio svoju društvenu odgovornost.
Svečanom dodeljivanju nagrada prisustvovali su članovi poslovodstva „Kolubare”, predstavici lokalnih samouprava, direktori škola, profesori, nastavnici i roditelji učenika. Prošle godine “Kolubara” je ustanovila tradiciju nagrađivanja najboljih učenika.